tiistai 2. lokakuuta 2012

Cindyn pentuaikaisia muisteloita

Nyt, kun vielä ei ole mitään kerrottavaa pennuista, ajattelin kirjoitella jotain Cindyn pentuajoista ja fiilistellä G-pentueen kuvilla. Cindy ja Kaapo-veli syntyivät isokokoisina "kaksosina" leikkauksella. Cindy painoi 220g ja Kaapo 230g, Heillä oli ollut tilaa kasvaa Fiina-mamman massussa.

Tämä hurmaava kaksikko oli todella tyytyväisiä vauvoja, ruokaa oli riittämiin ja emon hellässä huomassa oli hyvä olla :) Usein pennut tykkäävät nukkua kasalla, mutta nämä pulleat punkerolapset saattoivat usein tuhista ja nukkua tyytyväisinä pentulaatikon eri puolilla. Maitoa riitti, joten heillä ei ollut niin kova kiire opetella syömään lisäruokaakaan. No, osasivat syödä jo lähtiessään uusiin koteihinsa :DD

Cindy oli vilkas ja iloinen jo pentunakin. Kaapon kanssa he riehuivat ja kiusasivat isompia koiria. Ja voi, kun riemua riittikin. Meille kävi tosi hyvä tuuri, kun Cindylle löytyi ihana sijoituskoti ihan muutaman kilometrin päästä. Ollaankin nähty useammin kuin muiden kanssa. Kaapokin löysi kodin ystäväni luota naapurikunnasta, joten nämä lapset eivät kauas kotoa lähteneet.



Parin pvn iässä
                                   
Kaapo ja Cindy 4vrk

Massu pullollaan on hyvä olla

Kaapo ja Cindy

Cindy 4 viikkoa

Kaapo ja Cindy 7 viikkoa

Cindy 7 vkoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti