lauantai 13. lokakuuta 2012

57/58 vrk

Cindy on ollut meillä jo viikon. Hain hänet viikko sitten lauantaina meidän laumaan. Hienosti on Cindy meille kotiutunut. Nukkuu minun kainalossa yöt, syö hyvin ja on päivisin vallannut meidän matalimman nojatuolin. Sinne hän vielä jaksaa hypätä ja siellä on turvassa Unnan hössötykseltä. Ihmeesti Unnakin tajuaa, ettei tuo mamma jaksa leikkiä ja hän onkin jättänyt Cindyn lähestulkoon rauhaan omalta melskaamiseltaan.

Viikko sitten olivat sijoituskodissa punninneet Cindyn. Painoi silloin 5.5kg. Cindyn normaali paino on jotain 4.3-4.5kg eli simpsakka neiti. Nyt tänä aamuna puntari näytti 6.3kg eli viikossa tullut melkein kilon verran lisää ja yhteensä odotusaikana siis parisen kiloa. Säkäkorkeus on noin 24cm eli suurinpiirtein samoja lukuja kuin äidilläänkin.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että on ihananluonteinen tuo tuleva mamma. Mitään sopeutumisvaikeuksia meidän rymylaumaan ei ole ollut, ihan on kuin kotonaan :)

Alla kuvassa nojatuolin valtaaja. Tuo tuoli on yleensä Ransun paikka, mutta Ransu on herrasmiehen tavoin antanut mammalle talon parhaimman paikan :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti