torstai 25. lokakuuta 2012

Valtakunnassa kaikki hyvin

Tänään ollaankin sitten 9vrk vanhoja, kolmikko on kaksinkertaistanut painonsa jo pari pv sitten, pikkuinen Milli-menninkäinen tekee sen huomenna. Kirjallisuuden mukaan normaali pentu kaksinkertaistaa painonsa alkuun noin 7-10 vrk:ssa. Millikin kuuluu tähän joukkoon :)

Olen kovasti koittanut keksiä mikä kotona painaisi 72g. Punnitsin kaikenlaisia juttuja eilen, jotta saisin konkretisoitua kuinka pieni Milli oli syntyessään. Pelkkä juomalasi 200g, iso peruna enemmän yli 100g, suklaapatukka noin 40g.... Minulla oli vain isoja ja pieniä perunoita (omasta maasta), joten en pystynyt punnitsemaan keskikokoista. Eli olisiko Milli ollut jotain keskikokoisen perunan painoinen :)) Ehkä vielä keksin jonkun muun mihin vertaan.

On niin lamaannuttavaa ja hypnotisoivaa vain tuijottaa noita pentuja, sitä tekisi tuntikausia. On ne vaan niin ihania, suloisia, pussailtavia..., vaikka nyt vain syövät ja nukkuvat. Ja totista puuhaa se syöminen on :D Jokainen on silloin kovin tomera ja pitävät kiinni tissistä kovalla imulla. Cindykin on alkanut nukkua leveillen pentulaatikossa, tissit kohti taivasta, selvästi nauttii....

Niin muuten, olenkohan muistanut aiemmin kirjoittaa, että Milli on kaikkien ISO-sisko. Se syntyi ekana :D


Siinä ne kaikki ovat - kasassa

"Pikku"veljen kainalossa on lämmintä nukkua. Huom. Nenät ovat jo saaneet pigmenttiä!

Nenut vastakkain, Manu ja Milli

Leveillen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti