tiistai 20. marraskuuta 2012

Ikää 5 viikkoa

Lehmäjengi on tänään 5 kokonaista viikkoa vanhoja. Kyllä aina saa ihmetellä kuinka nopeasti pennut kasvavat ja kehittyvät avuttomista "rääpäleistä" ihan pikkukoiriksi. Leikitään, juostaan, riehutaan. Pieniä naskalihampaan alkuja on parissa suussa jo, kovasti ikenet kutiavat. Pureskellaan leluja ja puruluita ja tietty kaveria kanssa.

Nyt syödään 4 kertaa päivässä lisäruokaa hyvällä ruokahalulla ja kupista juodaan jo vettä :). Emo-Cindy ei enää niin välittäisi baarina olemisesta, varmasti nuo terävät hampaan alut tuntuvat inhottavilta. Muutaman kerran päivässä Cindy on paikoillaan ja antaa hetken pentujen maistella tissiä, mutta pääasiallinen ruoka alkaa olla penturuoka.

Matokuuri on saatu jo kahdesti ja kynnetkin on leikattu kaksi kertaa tähän ikään mennessä. Pussailtu on vauvoja kovasti, kovin seurallista porukkaa nuo ovat. Haluavat kaiken valveillaoloajan olla poissa pentukehikosta. Ja täällähän nuo jaloissa viipottavat - reviiri laajenee päivä päivältä isommaksi. Ihania kaamosajan piristyksiä tämä lehmäjengi, ei tässä kirkasvaloa tarvita :))

Koitin Allun kanssa ottaa väsyneistä (hahhah) pennuista yhteiskuvan. Neliviikkoisista yhteiskuvan vielä jotenkin saa, mutta nämä viikon vanhemmat eivät olleet niiiiin väsyneitä, että olisivat kuitenkaan aloillaan pysyneet kuvauksen ajan. No, potretteja tuli sitten otettua....  laitan nyt sitten useamman kuvan niin näkyy sitten jokainen pupsi ja jokaisesta olisi yksi edustava kuva :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti