tiistai 13. marraskuuta 2012

Viralliset nimet

Tämän pentueen piti olla L-pentue. Olin jo aikaa sitten miettinyt nimiä valmiiksi L-kirjaimella, mutta mutta mutta... jostain syystä ne eivät enää tuntuneetkaan hyviltä.

Pohdiskelin ääneen töissä työkaverilleni asiaa ja hän ehdotti, että ottaisin jonkun syysteeman, koska pennut syntyivät syksyllä. Näistä kavereista piti ensin tullakin Autumn-alkuisia mm. Autumn Moon. Pohdinta jatkui vielä ja eräänä täysikuun iltana koirien kanssa ulkona ollessa keksin, että pojathan ja Milli ovat kuin täysikuu ja puolikuu nassun väritykseltään, miksei Miinakin :) Siispä KUU piti jotenkin saada nimiin, ja nimenomaan täysikuu ja puolikuu.

Niinpä viralliselta nimiltään lehmäjengiläiset ovat:

Milli - Nicolen Bella Luna (voiko kauniimpaa kuuta ollakaan :))
Miina - Nicolen Luna Llena
Manu - Nicolen La Luna Grande
Mooses - Nicolen Magna Lunatis

Niin ja tänään lehmäjengi on 4-viikkoa vanhoja. Mooses painoi tänä aamuna 1030g, Manu 962g, Miina 856g ja Milli 430g. Itseasiassa Milli on lähempänä esim. edellisen pentueeni pentuja. He painoivat samassa iässä 550-600g. Milli ei siis olekaan niin milli kuin miltä tuntuu, muut vaan ovat niin hyvin syöneitä :) Hienosti on neiti kasvanut, vaikka olikin niin pikkuinen syntyessään. Kyllä siitä vielä "iso" tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti